Nova Rosengren

Rösta på Novas fågelholk

En av våra musikklasselever Nova Rosengren har gått vidare till final i Naturskyddsföreningens fågelholkstävling! Det tycker vi är jätteroligt och vi hoppas att ni alla går in och röstar på deras sida. Novas bidrag är nummer 4.

Varje år har Naturskyddsföreningen en tävling om vem som bygger bästa fågelholken. I år har tio bidrag utsetts. Norrstrandsskolan skickade in flera bidrag och Novas bidrag gick vidare. Just nu (6-9 april) finns finalholkarna på trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar men det går även att rösta online.

Till NWT säger Nova att hon fick inspirationen på en slöjdlektion då hon såg en gren falla:

Då tänkte jag att man kunde ta några såna grenar och fästa runt holken. Sen gjorde jag en blåmes också!

Vi önskar Nova lycka till och hoppas att det går bra i finalen.