Luciakonsert med Norrstrands musikklasser och Wermland Opera

Luciaövning pågår

Just nu är övningarna för årets luciakonsert i full gång. I år blir det åter igen med Wermland Opera som arrangör och som vi alla vet är det mycket som ska sitta med koreografi, stämmor, texter mm. Eleverna kommer garanterat att klara sina bitar men det är minst lika viktigt att vi som föräldrar klarar våra, så se till att anmäla dig till något av passen.

 

I år kommer det att bli lite annorlunda då genrepet blir redan på fredagen. Det som blir bra är att våra elever inte får två konserter på lördagen, men för oss som föräldrar gäller fortfarande att vi behöver finnas på plats på genrepet för att få allt att fungera. Så har du någon möjlighet att närvara på fredagen så säg till den i din klass som är funktionärsansvarig.

Vi ses på Lucia!

Håkan Liljegren